Recomandări

Cea mai frumoasă satisfacţie pe care o avem este de a ne vedea clienţii mulţumiţi de calitatea serviciilor prestate de noi. Pentru că un client mulţumit de serviciile noastre ne va recomanda şi altor parteneri de afaceri pentru calitatea, rapiditatea şi seriozitatea serviciilor oferite de noi:

  Petre POPA

  fondator TOP GEL PROD SRL

  În anul 2015 am luat decizia de a ne externaliza contabilitatea deoarece activitatea de producţie devenise complexă şi ne confruntam cu probleme de gestionare contabilă şi fiscală. Am avut inspiraţia să alegem PC şi azi pot spune că profesionalismul, seriozitatea şi buna comunicare a specialiştilor firmei ne-au adus liniştea că în contabilitate totul este ok.
  Recomand cu drag PC şi apreciez promptitudinea şi atitudinea prietenoasă pe care le-am găsit la colaboratorii noştri.”

  Viorel DAVID

  preşedinte director general ARTEGO SA TÂRGU-JIU

  Pot să spun că în anul 2005, când ne-am ales PC ca şi consultant fiscal am făcut o alegere fericită. Firma are specialişti de top în domeniul fiscal care au înţeles pe deplin specificul complex al activităţii noastre de producţie şi ne-au oferit în toţi aceşti ani soluţii fiscale optime care au avut un impact pozitiv asupra activităţii noastre şi care au adus un plus de valoare societăţii noastre.

  Rodica BRÂNZAN

  general accounting supervisor CUMMINS GENERATOR TECHNOLOGIES ROMANIA SA

  Serviciile de consultanţă fiscală oferite de peste 5 ani de PC ne oferă stabilitate şi încredere pentru că sunt bazate pe profesionalism, rapiditate, seriozitate şi etică profesională.
  PC este consultantul fiscal de care avem nevoie.

  Ionel GHIȚĂ

  director general SOFTRONIC SRL

  Colaborăm excelent încă din anul 2008 cu grupul PC şi recomand cu căldură serviciile fiscale şi de auditare oferite cu acurateţe şi pasiune de specialiştii grupului. Stăm relaxaţi că orice organ de control ar veni vor găsi închiderea conturilor şi calculul impozitelor făcute corect şi legal, pentru că în spate avem o echipă de oameni care şi-au făcut bine treaba.

  Detaliile Companiei

  0
  +
  Ani Experiență
  0
  +
  Clienți Naționali și Internaționali
  0
  +
  Euro - Cifră de Afaceri
  0
  +
  Angajați