Cea mai frumoasă satisfacţie pe care o avem este de a ne vedea clienţii mulţumiţi de calitatea serviciilor prestate de noi. Pentru că un client mulţumit de serviciile noastre ne va recomanda şi altor parteneri de afaceri pentru calitatea, rapiditatea şi seriozitatea serviciilor oferite de noi:

 

Petre POPA

fondator TOP GEL PROD SRL

În anul 2015 am luat decizia de a ne externaliza contabilitatea deoarece activitatea de producţie devenise complexă şi ne confruntam cu probleme de gestionare contabilă şi fiscală. Am avut inspiraţia să alegem PC şi azi pot spune că profesionalismul, seriozitatea şi buna comunicare a specialiştilor firmei ne-au adus liniştea că în contabilitate totul este ok.
Recomand cu drag PC şi apreciez promptitudinea şi atitudinea prietenoasă pe care le-am găsit la colaboratorii noştri.

Viorel DAVID

preşedinte director general ARTEGO SA TÂRGU-JIU

Pot să spun că în anul 2005, când ne-am ales PC ca şi consultant fiscal am făcut o alegere fericită. Firma are specialişti de top în domeniul fiscal care au înţeles pe deplin specificul complex al activităţii noastre de producţie şi ne-au oferit în toţi aceşti ani soluţii fiscale optime care au avut un impact pozitiv asupra activităţii noastre şi care au adus un plus de valoare societăţii noastre.

Ionel GHIȚĂ

director general SOFTRONIC SRL

Colaborăm excelent încă din anul 2008 cu grupul PC şi recomand cu căldură serviciile fiscale şi de auditare oferite cu acurateţe şi pasiune de specialiştii grupului. Stăm relaxaţi că orice organ de control ar veni vor găsi închiderea conturilor şi calculul impozitelor făcute corect şi legal, pentru că în spate avem o echipă de oameni care şi-au făcut bine treaba.

Detaliile Companiei

21+

Ani Experiență

300+

Clienți Naționali și Internaționali

1000000+

Euro – Cifră de Afaceri

40+

Angajați