Professional Consulting

Cine suntem noi?

PROFESSIONAL CONSULTING este format din trei firme independente cu capital românesc, membre ale organismelor profesionale CECCAR, CAFR si CCFR, are un portofoliu de peste 300 de clienţi permanenţi locali şi internaţionali, peste 40 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane de euro.

EXPERIENȚA NOASTRĂ

PROFESSIONAL CONSULTING are o bună experienţă în oferirea de servicii de înaltă calitate în domeniul consultanţei fiscale, auditului, contabilităţii, precum şi în domenii conexe.
Ne-am dezvoltat serviciile axându-ne pe cunoaşterea fiecărui client şi având în vedere faptul că o colaborare de succes presupune multă atenţie şi încredere, reuşind să nu ne dezamăgim clienţii şi să le oferim soluţii într-un mod optim, rapid şi precis. Avem convingerea că serviciile oferite de noi sprijină clienţii noştri în realizarea scopului afacerii lor, asigurându-le siguranţă în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor fiscale şi ajutând astfel la îmbunătăţirea deciziilor managementului şi concentrarea acestuia pe proiectele companiei.

Povestea

Povestea noastră a început în anul 2002 când cinci tineri inimoşi şi ambiţioşi au avut un vis antreprenorial, hotărând să renunţe la serviciul de la stat din cadrul MFP. Pasiunea pentru impozite şi contabilitate, experienţa acumulată şi o echipă excelentă au transformat visul nostru într-o realitate de succes, făcând ca PROFESSIONAL CONSULTING să devină un nume respectat în mediul de afaceri şi lider pe piaţa regională de consultanţă fiscală, audit şi contabilitate.

Scopul

Scopul nostru este să avem o contribuţie cât de mică pentru a face ca lumea antreprenorială din care facem parte să funcţioneze mai bine şi să aibă o creştere sustenabilă, o lume care să fie mai bună pentru angajaţii noştri, pentru clienţii noştri şi pentru comunitatea locală. O lume în care să folosim toate cunoştinţele noastre profesionale pentru a asigura clienţii noştri că vor calcula şi plăti impozitele în cel mai corect şi eficient mod şi că nu vor fi supuşi riscurilor şi interpretărilor generate de instabilitatea legislativă fiscală.

Am câștigat încrederea clienților

Serviciile de înalt profesionalism, relaţia personalizată cu fiecare dintre clienţii noştri, abordarea practică a problemelor fiecăruia sunt principalele motive pentru care unele dintre cele mai importante companii din regiune au ales să fie clienţii noştri.

Echipa noastră are 40 de specialişti, este condusă de 6 parteneri şi este formată din 7 consultanţi fiscali, 6 auditori financiari, 10 experţi contabili, avocaţi, jurişti şi cadre universitare. Motivăm pe fiecare coleg din echipa noastră să dea tot ce are mai bun în el, să aibă o atitudine pozitivă, aplicată pe nevoile clienţilor, o ţinută profesională impecabilă, în cadrul unui proces de perfecţionare profesională continuă.

Radu Buziernescu

fondator & managing partner

Radu este cel care a înfiinţat PROFESSIONAL CONSULTING şi care se implică zi de zi cu pasiune în perfecţionarea calităţii serviciilor oferite clienţilor. Este conf. univ. dr. la Universitatea din Craiova, consultant fiscal, expert contabil, a fost director timp de 8 ani în cadrul DGFP Dolj.

Lorena Iliescu

fondator & partner

Cofondator al PROFESSIONAL CONSULTING, Lorena are o contribuţie majoră la succesul grupului datorită cunoştinţelor profesionale excelente şi a spiritului organizatoric. Este consultant fiscal, expert contabil, a fost şef serviciu control fiscal în cadrul DGFP Dolj.

Silvia Gabroveanu

 

Silvia este unul dintre cei mai dedicaţi specialişti ai noştri, are o educaţie fiscală solidă în domeniul impozitelor, taxelor şi a contabilităţii; este consultant fiscal, auditor financiar şi expert contabil, a lucrat ca inspector în cadrul DGFP Dolj.

Irina Oprea

 

Irina este unul dintre cei mai buni avocaţi specializaţi în drept fiscal, are cunoştinţe deosebite în domeniul TVA intracomunitar, procedură fiscală, litigii fiscale. A fost şef compartiment juridic în cadrul DGFP Dolj.

Simona Petrescu

 

Simona coordonează de 19 ani departamentul de audit, fiind un dascăl dedicat pentru juniori şi stagiari în audit. Este auditor, consultant fiscal, expert contabil şi a fost şef serviciu Buget în cadrul DGFP Dolj.

Florin Iacob

 

Florin s-a alăturat echipei noastre în anul 2007, este un specialist de top în domeniul consultanţei fiscale, auditului şi a preţurilor de transfer; este consultant fiscal, auditor şi expert contabil.

Detaliile Companiei

21+

Ani Experiență

300+

Clienți Naționali și Internaționali

1000000+

Euro – Cifră de Afaceri

40+

Angajați