Ne extindem echipa!

Recrutăm CONTABIL în Craiova.
Dacă ești interesat/ă trimite CV-ul tău la office@profcons.ro

Succesul nostru a fost construit pe calitatea oamenilor care compun echipa Professional Consulting.

Echipa noastră a crescut constant în ultima vreme ajungând astăzi la un număr de peste 40 de oameni, tineri, dinamici, profesionişti în domeniul în care activează. Am crescut mizând pe oameni cu potenţial, dedicaţi, dispuşi să îşi depăşească limitele şi să impartă cu ceilalti membrii ai echipei experienţa şi ideile lor, oameni care au reusit să se adapteze la lucrul într-un mediu competitiv.

Fară o motivaţie foarte puternică şi o pregătire pe masură, nu puteam obţine cele mai bune rezultate, tocmai de aceea am considerat normal să oferim fiecărui membru al echipei noastre, pe lânga posibilitatea de a lucra într-un mediu competitiv, o perfecţionare constantă şi un pachet salarial motivant.

Aceasta reprezintă pe scurt ceea ce înseamnă Professional Consulting pentru un angajat, reprezintă ceea ce aşteptăm şi ceea ce oferim fiecărui nou membru.

Consideri că ai calităţile şi motivaţia să faci parte din echipa noastră, adică eşti ambiţios, inveţi repede, eşti dedicat, îţi place să lucrezi într-o echipa profesionistă, tânară şi dinamică? Trimite-ne CV-ul tău la office@profcons.ro şi noi te vom contacta dacă considerăm, la rândul nostru, că eşti persoana potrivită pentru a face parte din această echipă.

Joburi

 • Auditor financiar – Cerinţe:
  – cunoştinţe de contabilitate şi audit;
  – profesionalism;
  – limba engleză.
 • Consilier juridic – Cerinţe:
  – cunoştinţe de fiscalitate şi dreptul muncii;
  – abilităţi de comunicare cu clienţii;
  – limba engleză.
 • Economişti – Cerinţe:
  – experienţă în contabilitate;
  – întocmire bilanţ;
  – responsabilitate.

Detaliile Companiei

Echipa noastră are 40 de specialişti, este condusă de 6 parteneri şi este formată din 7 consultanţi fiscali, 6 auditori financiari, 10 experţi contabili, avocaţi, jurişti şi cadre universitare. Motivăm pe fiecare coleg din echipa noastră să dea tot ce are mai bun în el, să aibă o atitudine pozitivă, aplicată pe nevoile clienţilor, o ţinută profesională impecabilă, în cadrul unui proces de perfecţionare profesională continuă.

21+

Ani Experiență

300+

Clienți Naționali și Internaționali

1000000+

Euro – Cifră de Afaceri

40+

Angajați