Echipa noastră

Echipa noastră are 40 de specialişti, este condusă de 6 parteneri şi este formată din 7 consultanţi fiscali, 6 auditori financiari, 10 experţi contabili, avocaţi, jurişti şi cadre universitare. Motivăm pe fiecare coleg din echipa noastră să dea tot ce are mai bun în el, să aibă o atitudine pozitivă, aplicată pe nevoile clienţilor, o ţinută profesională impecabilă, în cadrul unui proces de perfecţionare profesională continuă.

  Radu Buziernescu

  fondator & managing partner

  Radu este cel care a înfiinţat PROFESSIONAL CONSULTING şi care se implică zi de zi cu pasiune în perfecţionarea calităţii serviciilor oferite clienţilor. Este conf. univ. dr. la Universitatea din Craiova, consultant fiscal, expert contabil, a fost director timp de 8 ani în cadrul DGFP Dolj.

  Lorena Iliescu

  fondator & partner

  Cofondator al PROFESSIONAL CONSULTING, Lorena are o contribuţie majoră la succesul grupului datorită cunoştinţelor profesionale excelente şi a spiritului organizatoric. Este consultant fiscal, expert contabil, a fost şef serviciu control fiscal în cadrul DGFP Dolj.

  Silvia Gabroveanu

  Silvia este unul dintre cei mai dedicaţi specialişti ai noştri, are o educaţie fiscală solidă în domeniul impozitelor, taxelor şi a contabilităţii; este consultant fiscal, auditor financiar şi expert contabil, a lucrat ca inspector în cadrul DGFP Dolj.

  Irina Oprea

  Irina este unul dintre cei mai buni avocaţi specializaţi în drept fiscal, are cunoştinţe deosebite în domeniul TVA intracomunitar, procedură fiscală, litigii fiscale. A fost şef compartiment juridic în cadrul DGFP Dolj.

  Simona Petrescu

  Simona coordonează de 19 ani departamentul de audit, fiind un dascăl dedicat pentru juniori şi stagiari în audit. Este auditor, consultant fiscal, expert contabil şi a fost şef serviciu Buget în cadrul DGFP Dolj.

  Florin Iacob

  Florin s-a alăturat echipei noastre în anul 2007, este un specialist de top în domeniul consultanţei fiscale, auditului şi a preţurilor de transfer; este consultant fiscal, auditor şi expert contabil.

  Detaliile Companiei

  0
  +
  Ani Experiență
  0
  +
  Clienți Naționali și Internaționali
  0
  +
  Euro - Cifră de Afaceri
  0
  +
  Angajați