Professional Consulting

Cine suntem noi?

Grupul PROFESSIONAL CONSULTING este format din trei firme cu capital românesc, membre ale organismelor profesionale CECCAR, CAFR si CCFR, are un portofoliu de peste 300 de clienţi locali şi internaţionali, peste 40 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro.

EXPERIENȚA NOASTRĂ

PROFESSIONAL CONSULTING are o bună experienţă în oferirea de servicii de înaltă calitate în domeniul consultanţei fiscale, auditului, contabilităţii, precum şi în domenii conexe.
Ne-am dezvoltat serviciile axându-ne pe cunoaşterea fiecărui client şi având în vedere faptul că o colaborare de succes presupune multă atenţie şi încredere, reuşind să nu ne dezamăgim clienţii şi să le oferim soluţii într-un mod optim, rapid şi precis. Avem convingerea că serviciile oferite de noi sprijină clienţii noştri în realizarea scopului afacerii lor, asigurându-le siguranţă în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor fiscale şi ajutând astfel la îmbunătăţirea deciziilor managementului şi concentrarea acestuia pe proiectele companiei.

Povestea

Povestea noastră a început în anul 2002 când cinci tineri inimoşi şi ambiţioşi au avut un vis antreprenorial, hotărând să renunţe la serviciul de la stat din cadrul MFP. Pasiunea pentru impozite şi contabilitate, experienţa acumulată şi o echipă excelentă au transformat visul nostru într-o realitate de succes, făcând ca PROFESSIONAL CONSULTING să devină un nume respectat în mediul de afaceri şi lider pe piaţa regională de consultanţă fiscală, audit şi contabilitate.

Scopul

Scopul nostru este să avem o contribuţie cât de mică pentru a face ca lumea antreprenorială din care facem parte să funcţioneze mai bine şi să aibă o creştere sustenabilă, o lume care să fie mai bună pentru angajaţii noştri, pentru clienţii noştri şi pentru comunitatea locală. O lume în care să folosim toate cunoştinţele noastre profesionale pentru a asigura clienţii noştri că vor calcula şi plăti impozitele în cel mai corect şi eficient mod şi că nu vor fi supuşi riscurilor şi interpretărilor generate de instabilitatea legislativă fiscală.

Am câștigat încrederea clienților

Serviciile de înalt profesionalism, relaţia personalizată cu fiecare dintre clienţii noştri, abordarea practică a problemelor fiecăruia sunt principalele motive pentru care unele dintre cele mai importante companii din regiune au ales să fie clienţii noştri.

Luni - Vineri 8:30 am - 16:30 pm

Detaliile Companiei

0
+
Ani Experiență
0
+
Clienți Naționali și Internaționali
0
+
Euro - Cifră de Afaceri
0
+
Angajați