FAQs

Frequently Asked Questions

Serviciile de înalt profesionalism, relaţia personalizată cu fiecare dintre clienţii noştri, abordarea practică a problemelor fiecăruia sunt principalele motive pentru care unele dintre cele mai importante companii din regiune au ales să fie clienţii noştri.
Professional Consulting are o bună experienţă în oferirea de servicii de înaltă calitate în domeniul consultanţei fiscale, auditului, contabilităţii, precum şi în domenii conexe. Ne-am dezvoltat serviciile axându-ne pe cunoaşterea fiecărui client şi având în vedere faptul că o colaborare de succes presupune multă atenţie şi încredere, reuşind să nu ne dezamăgim clienţii şi să le oferim soluţii într-un mod optim, rapid şi precis.
Povestea noastra a început în anul 2002 când cinci tineri inimoşi şi ambiţioşi au avut un vis antreprenorial, hotărând să renunţe la serviciul de la stat din cadrul MFP. Pasiunea pentru impozite şi contabilitate, experienţa acumulată şi o echipă excelentă au transformat visul nostru într-o realitate de succes, făcând ca PROFESSIONAL CONSULTING să devină un nume respectat în mediul de afaceri şi lider pe piaţa regională de consultanţă fiscală, audit şi contabilitate.
Scopul nostru este să avem o contribuţie cât de mică pentru a face ca lumea antreprenorială din care facem parte să funcţioneze mai bine şi să aibă o creştere sustenabilă, o lume care să fie mai bună pentru angajaţii noştri, pentru clienţii noştri şi pentru comunitatea locală. O lume în care să folosim toate cunoştinţele noastre profesionale pentru a asigura clienţii noştri că vor calcula şi plăti impozitele în cel mai corect şi eficient mod şi că nu vor fi supuşi riscurilor şi interpretărilor generate de instabilitatea legislativă fiscală.
Într-o lume aflată în permanentă schimbare nici fiscalitatea nu face excepţie. Aceasta cu atât mai mult în ţara noastră unde birocraţia şi legislaţia stufoasă epuizează resursele agenţilor economici şi unde apare ca absolut normală nevoia de a apela la serviciile unor specialişti în impozite. Specialiştii noştri oferă soluţii fiscale personalizate fiecărui client, asigură o planificare fiscală corectă şi o conformare la legislaţia fiscală şi contabilă plecând de la ideea că nimeni nu este obligat să plătească în plus la stat faţă de obligaţia lui legală.
Specialiştii noştri, alături de specialişti de marcă la nivel naţional, oferă servicii de training clienţilor noştri şi altor firme interesate în următoarele domenii: TVA; impozit pe profit, impozit minim, impozit micro; impozit pe veniturile nerezidenţilor; contribuţii sociale obligatorii; impozitarea persoanelor fizice.
Accesând secţiunea Noutăți & Resurse puteți avea acces la informaţii utile structurate cu privire la legislaţia din domeniul financiar-contabil, precum şi la câteva dintre materialele informative realizate de către specialiştii nostri pe marginea noutăţilor legislative din domenii precum: fiscalitate, finanţe, contabilitate, legislaţia muncii, etc.