Despre Noi – fara submeniuri

Professional Consulting

Cine suntem noi?

Grupul PROFESSIONAL CONSULTING este format din trei firme cu capital românesc, membre ale organismelor profesionale CECCAR, CAFR si CCFR, are un portofoliu de peste 300 de clienţi locali şi internaţionali, 40 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro.

Povestea

Povestea noastră a început în anul 2002 când cinci tineri inimoşi şi ambiţioşi au avut un vis antreprenorial, hotărând să renunţe la serviciul de la stat din cadrul MFP. Pasiunea pentru impozite şi contabilitate, experienţa acumulată şi o echipă excelentă au transformat visul nostru într-o realitate de succes, făcând ca PROFESSIONAL CONSULTING să devină un nume respectat în mediul de afaceri şi lider pe piaţa regională de consultanţă fiscală, audit şi contabilitate.

Scopul

Scopul nostru este să avem o contribuţie cât de mică pentru a face ca lumea antreprenorială din care facem parte să funcţioneze mai bine şi să aibă o creştere sustenabilă, o lume care să fie mai bună pentru angajaţii noştri, pentru clienţii noştri şi pentru comunitatea locală. O lume în care să folosim toate cunoştinţele noastre profesionale pentru a asigura clienţii noştri că vor calcula şi plăti impozitele în cel mai corect şi eficient mod şi că nu vor fi supuşi riscurilor şi interpretărilor generate de instabilitatea legislativă fiscală.

Am câștigat încrederea clienților

Serviciile de înalt profesionalism, relaţia personalizată cu fiecare dintre clienţii noştri, abordarea practică a problemelor fiecăruia sunt principalele motive pentru care unele dintre cele mai importante companii din regiune au ales să fie clienţii noştri.

Luni - Vineri 8:30 am - 16:30 pm

Detaliile Companiei

0
+
Ani Experiență
0
+
Clienți Naționali și Internaționali
0
+
Euro - Cifră de Afaceri
0
+
Angajați

Echipa noastră

Echipa noastră are 40 de specialişti, este condusă de 6 parteneri şi este formată din 7 consultanţi fiscali, 6 auditori financiari, 10 experţi contabili, avocaţi, jurişti şi cadre universitare. Motivăm pe fiecare coleg din echipa noastră să dea tot ce are mai bun în el, să aibă o atitudine pozitivă, aplicată pe nevoile clienţilor, o ţinută profesională impecabilă, în cadrul unui proces de perfecţionare profesională continuă.

  Radu Buziernescu

  fondator & managing partner

  Radu este cel care a înfiinţat PROFESSIONAL CONSULTING şi care se implică zi de zi cu pasiune în perfecţionarea calităţii serviciilor oferite clienţilor. Este conf. univ. dr. la Universitatea din Craiova, consultant fiscal, expert contabil, a fost director timp de 8 ani în cadrul DGFP Dolj.

  Lorena Iliescu

  fondator & partner

  Cofondator al PROFESSIONAL CONSULTING, Lorena are o contribuţie majoră la succesul grupului datorită cunoştinţelor profesionale excelente şi a spiritului organizatoric. Este consultant fiscal, expert contabil, a fost şef serviciu control fiscal în cadrul DGFP Dolj.

  Irina Oprea

  Irina este unul dintre cei mai buni avocaţi specializaţi în drept fiscal, are cunoştinţe deosebite în domeniul TVA intracomunitar, procedură fiscală, litigii fiscale. A fost şef compartiment juridic în cadrul DGFP Dolj.

  Silvia Gabroveanu

  Silvia este unul dintre cei mai dedicaţi specialişti ai noştri, are o educaţie fiscală solidă în domeniul impozitelor, taxelor şi a contabilităţii; este consultant fiscal, auditor financiar şi expert contabil, a lucrat ca inspector în cadrul DGFP Dolj.

  Simona Petrescu

  Simona coordonează de 19 ani departamentul de audit, fiind un dascăl bun pentru juniori şi stagiari în audit. Este auditor, consultant fiscal, expert contabil şi a fost şef serviciu Buget în cadrul DGFP Dolj.

  Florin Iacob

  Florin s-a alăturat echipei noastre în anul 2007, este un specialist de top în domeniul consultanţei fiscale, auditului şi a preţurilor de transfer; este consultant fiscal, auditor şi expert contabil.